Rekry

Passion led us hereIsännöinti Taimi Oy on Porvoossa toimiva ketterä isännöinnin edelläkävijä, joka panostaa asiakaspalvelun laatuun ja sähköisiin palveluihin. Meidät tunnetaan hyvästä asiakaspalvelusta ja ammattitaitoisesta Taimi tiimistä.

Etsimme asiakaspalveluntiimin vahvistukseksi oma-aloitteista ja itsenäiseen työhön pystyvää

KIINTEISTÖSIHTEERIÄ

Kiinteistösihteerin tehtäviin kuuluu huolehtia asiakaspalvelun vaihtelevista tehtävistä mm:

  • asiakaspalvelun puhelinpalvelusta ja sähköposteista
  • vastikereskontran hoidosta ja muista avustavista taloushallinnon tehtävistä
  • kokous- ja tapahtumajärjestelyistä
  • tiedotteiden kirjoittamisesta
  • isännöitsijän avustamisesta
  • toimiston hoidosta

Työ on vakituinen ja työskentely tapahtuu viihtyisässä toimistossamme.

Työssä onnistuminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, aikaisempaa kokemusta kiinteistösihteerin tehtävien hoidosta ja MS Office -ohjelmiston sujuvaa osaamista.

Arvostamme iloista ja ystävällistä asennetta, hyvää paineensietokykyä, ruotsin ja englannin kielen osaamista. Tampuurin käyttökokemus katsotaan eduksi, mutta koulutus annetaan tarvittaessa.

Taimi tarjoaa työntekijöilleen monipuolisen, vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä mahdollisuuden kouluttautua ja edetä uralla. Arvostamme halua kehittää oman osaamisen lisäksi myös työhön liittyviä prosesseja. Tarjoamme työntekijöille mm. hyvän perehdytyksen, nykyaikaiset työvälineet ja lounasedun.

Haluatko kuulua iloiseen tiimiimme ja kehittää ammattitaitoasi?
Hae tehtävään lähettämällä CV ja hakemus osoitteeseen pia.rauvanto@isannointitaimi.fi. Aloitamme haastattelut heti ja tehtävä täytetään, kun oikea henkilö on löytynyt. Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Rauvanto puh. 020 734 8721